En este momento estás viendo El Reus Genuine, rumb a Cadis

El Reus Genuine, rumb a Cadis

El Reus Genuine reprendrà aquest cap de setmana la seva participació a LaLiga Genuine. Els roig-i-negres, que van fer un bon paper a la Fase de Tarragona, han marxat aquest divendres 2 de febrer a Cadis per compartir il·lusió i companyonia amb la resta de clubs de “la millor lliga del món”.

L’expedició, formada per 16 jugadors, arribarà aquest divendres a la ciutat andalusa just per assistir a la cerimònia inaugural que es farà a l’Estadi Nuevo Mirandilla.

A la jornada de dissabte el Reus Genuine disputarà una doble jornada davant el RCD Mallorca (11:00h) i amb els amfitrions, el Cádiz CF (17:30h). El proper diumenge el rival serà el Sevilla CF, davant qui jugarà el darrer partit d’aquesta Segona Fase.

Añade aquí tu texto de cabecera

Este es el encabezado

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.