En este momento estás viendo REUS GENUINE | Tot a punt per LaLiga Genuine 22/23

REUS GENUINE | Tot a punt per LaLiga Genuine 22/23

Aquest divendres torna l’emoció de LaLiga Genuine Santander i, amb ella, el futbol on és més important compartir que competir. La cinquena temporada d’aquesta iniciativa integradora de responsabilitat social que LaLiga desenvolupa a través de la seva Fundació, consistent en una Lliga de futbol formada per equips del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual, anuncia la seva tornada amb més força que mai: 6 localitzacions, més de 1000 jugadors/as i cossos tècnics i la recent incorporació de dos nous equips: Fundación Real Madrid i el Futbol Club Andorra, la qual cosa suposarà la participació de 44 clubs.

La primera fase, on es viurà el retrobament de tots els participants, tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 de novembre a Tarragona, amb el club Nàstic de Tarragona com a amfitrió i el Nou Estadi Costa Daurada i el Complex Esportiu Salou com a escenari

Com a novetat per a aquesta temporada que ara comença, s’afegeixen a la competició dos guanyadors més de Joc net, tenint així en cada grup de competició un guanyador de Joc net i un guanyador esportiu. D’aquesta manera es consolida el compromís de LaLiga Genuine Santander amb el futbol en la seva essència més pura i genuïna, amb els valors com a pilar principal de la competició.

El Reus Genuine competirà per cinquena temporada en la millor lliga del món i comptarà amb diverses incorporacions en plantilla, cos tècnic i patrocinadors. Aquest dilluns els jugadors s’han exercitat per última vegada en el Camp Annex a l’Estadi Municipal de Reus i es preparen per a viure novament una experiència inoblidable. Ens veiem a Tarragona, família!!

Deja una respuesta