En este momento estás viendo CRÒNICA JUVENIL | Empat sense gols entre Reus i Espanyol

CRÒNICA JUVENIL | Empat sense gols entre Reus i Espanyol

Dos gols anul·lats van evitar la victòria roig-i-negra en un partit excel·lent a nivell defensiu

El Juvenil continua immers en la lluita per la permanència després de tres jornades sense conèixer la victòria. Això sí, contra l’Espanyol van merèixer alguna cosa més que un empat. I és que les ocasions més perilloses les van posarels reusencs, que van veure com els anul·laven dos gols per dubtosos fora de joc. Amb aquest empat l’equip suma 32 punts i cau a la tretzena posició amb un partit menys que Olot i Jabac, que compten amb 33 i 35 punts respectivament. 

El partit va començar sense cap dominador clar. En els primers minuts els blanc-i-blaus van mirar de fer-se amb l’esfèrica tot i que no van generar perill a una molt ben plantada defensa dels de Reus. La primera part avançava amb els roigs-i-negres buscant les seves ocasions a pilota parada, i en una jugada assajada executada a la perfecció, Raúl Melo cedia amb el cap la pilota a Sergi Vega perquèaquest rematés a porta buida. El gol, però, quedava anul·lat per un dubtós fora de joc i la primera part acabaria sense res més a destacar.

Després del pas per vestidors, el partit no canviava gaire. La possessió era disputada pels dos equips, que miraven de minimitzar les errades. En un córner a favor pels reusencs, però, els blanc-i-blaus iniciaven un contracop que, quan el davanter Sergio Sandoval anava a finalitzar, Maikel Jiménez salvava amb una entrada providencial pels del Baix Camp. En un altre córner favorable al Juvenil, Raúl Melo rematava a l’esquerra de la porteria. 

Costava veure ocasions de perill i, en una transició ràpida del Reus, Sergi Vega arribava a l’interior de l’àrea per provar de marcar, el seu xut, però, l’aturava el porter, tot i que el rebot li va caure a Roger Coll per fer gol en el que semblava posició legal. El linier, no obstant això, assenyalava fora de joc per la desesperació dels de MíaGuasch. En els últims cinc minuts, Espanyol i Reus veien com Carlos Sánchez i Maikel Jiménez eren expulsats després de veure la segona cartolina groga. I ja al descompte, els del Barcelonès posaven una centrada perillosa que ningú podia rematar, acabant així el partit amb el resultat inicial.

Fundació Futbol Base Reus: Jordi Roca, Xavier Borges, Llorenç Sendrós, Pau Nel-lo, Raúl Melo, Ferran Calatayud, Sergi Vega, Daniel Rodrigo, Roger Coll, Maikel Jiménez i Marc Cano (Sergi Roca, Rubén Martínez, Ricard Álvarez, Thiago Catania, Arnau Castillejo, Jonathan Heredia)

R.C.D. Espanyol: Llorenç Serred, Carlos Sánchez, Roger Hinojo, Pol Fornell, Xavier Rufo, Arnau Parra, Jan Moreno, Rafel Bauza, Hugo Pichardo, Pol Cid i Roger Ciuró (Marc Sánchez, Álvaro Pacheco, Cristian Muñiz, Rachid Saiah, Mike Luka Kameni, Nabil Ghailan, SergoSandoval

Targetes: Daniel Rodrigo (25’), Maikel Jiménez (61’, 89’), Roger Coll (70’) i Sergi Vega (82’) / Jan Moreno (21’), Carlos Sánchez (27’, 86’) i Sergio Sandoval (65’)

Deja una respuesta