En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | El Reus manté el lideratge a Mira-sol (1-4)

CRÒNICA REUS FEMENÍ | El Reus manté el lideratge a Mira-sol (1-4)

El Reus Femení ha sumat aquest diumenge a Sant Cugat tres punts que li permeten continuar a la part més alta de la classificació. El partit davant el Mira-sol Baco ha començat amb les del Baix Camp dominant la possessió i l’equip rival replegat i ben posicionat en defensa.

El primer gol de les reusenques ha arribat aviat, al minut 16. La jugada del gol començava amb un servei de falta directa per part d’Irati Lazkano. Cristina Becerra ha controlat la centrada bombejada acomodant-se la pilota per la posterior rematada creuada. D’aquesta manera, les roig-i-negres s’avançaven al marcador (0-1)

Poc després ha arribat el segon gol del Reus. Aquest cop, de manera inversa, ha estat Cristina Becerra qui ha assistit a Irati dins l’àrea que amb un extraordinari control ha aconseguit superar la portera rival fent pujar el 0 a 2.
Al minut 28, Irati Lazkano mitjançant una jugada personal, ha definit amb un potent xut creuat, des de la part esquerra de la frontal de l’àrea. La portera local no ha pogut fer-hi res per evitar la tercera diana. Les de Marc Mestres, abans de la mitja part ja tenien el partit força encarrilat.

Ja a la segona meitat, l’equip ha baixat en intensitat i el conjunt local ho ha aprofitat per superar la línia defensiva per banda esquerra i sumar el seu primer gol.

Les roig-i-negres han reaccionat ràpidament creant diverses ocasions que Dalmau i Sorribes no han pogut materialitzar. Pocs minuts després, al 68′, la mateixa Mar Dalmau en una jugada individual ha rematat el partit amb un xut creuat després d’una bona jugada personal. Era el definitiu 1 a 4.

El pròxim diumenge l’equip reusenc rebrà el Women’s Soccer School a l’Estadi, un rival directe en la lluita per la lliga. Serà el primer partit que el femení jugarà a l’Estadi Municipal. (Diumenge 6, a les 12:00 h).

Deja una respuesta