En este momento estás viendo Definit l’organigrama de la Fundació per a la temporada 2022/23

Definit l’organigrama de la Fundació per a la temporada 2022/23

La Fundació segueix treballant una temporada més per millorar el model organitzatiu l’àrea esportiva per a la temporada que comença aquest mes d’agost. En aquest sentit, s’han fet diversos canvis en l’equip de treball per a la gestió i planificació del futbol formatiu, liderat per l’àrea de metodologia.

L’organigrama queda distribuït de la manera següent:

Un dels canvis més significatius és la incorporació de Marc Carrasco com a Director Esportiu. L’actual entrenador del Reus FCR, que ja va tenir diversos càrrecs de responsabilitat en l’estructura esportiva roig-i-negra les darreres temporades, será l’encarregat de pilotar la nau reusenca el curs vinent, acompanyat per Arnal Llibert Conde cpm a Coordinador General.

Joaquin Izquierdo i Ignasi Abelló continuen com a coordinadors de Futbol 7 i Futbol Inclusiu, respectivament. Marc Vela passa a ser el responsable de Captació, mentre que Roger Juncosa segueix com a coordinador del Futbol Femení. Arnal Conde és també el nou responsable de l’àrea de metodologia, una aposta de l’entitat per reforçar la qualitat, amb l’objectiu clar d’unificar la programació formativa, trobant el nexe d’unió entre tots els cossos tècnics de l’entitat i consolidant una estructura comú entre totes les plantilles del futbol formatiu. 

D’altra banda, l’àrea d’entrenaments específics comptarà a partir d’ara amb Alberto Pérez com a coordinador dels entrenaments de porters i es manté a Èric Brull com a responsable de l’àrea de rendiment. Pel que fa a l’àrra mèdica, s’incorpora a Enric Cabré com a fisioterapeuta.

Deja una respuesta