En este momento estás viendo Primer entrenament de pretemporada del Reus Femení

Primer entrenament de pretemporada del Reus Femení

El Reus Femení ha tornat als entrenaments aquest dilluns a la tarda al Camp Annex a l’Estadi Municipal. L’equip es reincorporava a l’activitat després d’un mes i mig de vacances. El cos tècnic reusenc ha pogut comptar amb totes les jugadores disponibles per començar la pretemporada, amb l’excepció d’Irati Lazkano, Raquel Sánchez, Isa Margalef, Sara Azzouz i Esther Barberà.

La sessió d’aquest dilluns va comptar amb cares noves com les de Cristina Becerra i Mar Dalmau, provinents del Riudoms, Jesi Arana, del FC Tarraco, Naiara Sorribes, de la Rapitenca, Judith Cunillera, del Vila-seca, Lucía Navarrete, del juvenil de la Fundació, i Aina Beltran, del Cambrils. Amb elles, el Reus treballa amb divuit efectius del primer equip, sota les ordres del cos tècnic liderat per Marc Mestres. Antonio Trujillo, segon entrenador, i Ruben Torres, preparador físic, així com la fisioterapeuta Alba Oyonate, van supervisar també a les jugadores. Només Anna Moreno, tercera entrenadora, no va poder assistir a la sessió.

L’entrenament va consistir en un test de valoració física i funcional que permetrà obtenir dades sobre l’estat físic de les jugadores. Això, segons Marc Mestres, «ens permetrà planificar millor les càrregues de treball. A més, tindrem dades relacionades amb aspectes biomecànics per enfocar el treball de manera més específica i poder millorar la tasca de prevenció de lesions. En aquesta primera sessió«, ha afegit, «també hem buscat un primer contacte amb la pilota, l’staff tècnic i, sobretot, amb el verd

Totes les integrants de l’equip van realitzar també tests sobre la dorsiflexió de turmell amb l’app My Rom

Aquest dimecres i divendres les jugadores s’entrenaran novament al Camp Annex.

Deja una respuesta