En este momento estás viendo L’Àrea Social de la Fundació fa entrega de medicaments a Open Europe

L’Àrea Social de la Fundació fa entrega de medicaments a Open Europe

Les darreres setmanes des de l’Àrea social de la Fundació s’ha tirat endavant una acció solidària conjunta amb ‘Open Europe’ davant la situació extrema que està patint la població d’Ucraïna, especialment els infants que, de forma tan dura, estan vivint moments difícils enmig d’una guerra.

A l’Àrea social, com a voluntaris i representants de les inquietuds i suggeriments de pares i jugadors/es de la gran família roig-i-negra, es va iniciar una recollida solidària focalitzada en MEDICAMENTS INFANTILS. Aquesta és una de les necessitats més urgents que es va traslladar des d’Open Europe.

Com a Fundació esportiva que vol imprimir uns valors fonamentals en l’educació dels jugadors/es, un d’ells la solidaritat, agraïm l’extraordinària resposta de tots i totes, gràcies a la qual aquest dijous vam poder donar diverses caixes de productes als voluntaris d’Open Europe.

Deja una respuesta