En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | Consolidar el bon moment de joc a Sant Cugat

PRÈVIA REUS FEMENÍ | Consolidar el bon moment de joc a Sant Cugat

El Reus Femení es desplaçarà demà diumenge a Sant Cugat per disputar el partit corresponent a la setena jornada de lliga davant el Mira-sol Baco (C.M. Mira-sol, Sant Cugat del Vallès, 12:00 hores).

Després de la victòria de diumenge passat al Camp Annex contra el fins aleshores invicte Levante Las Planas, les roig-i-negres han passat a liderar la classificació del seu grup i buscaran mantenir la dinàmica positiva de les darreres jornades. Al davant es trobaran a un rival amb una dinàmica totalment contrària, ja que encara no han aconseguit cap punt i ocupen l’última posició a la taula.

Com a novetat a l’expedició reusenca, Judith Cunillera torna a la convocatòria després d’un mes i mig de lesió, mentre que Esther De Manuel i la portera Gemma Rius han quedat al marge per molèsties físiques.

Deja una respuesta