En este momento estás viendo La Fundació Futbol Base Reus rep el suport de la Fundació “la Caixa” per donar suport a l’equip Genuine

La Fundació Futbol Base Reus rep el suport de la Fundació “la Caixa” per donar suport a l’equip Genuine

Fundació «la Caixa» a través de CaixaBank, reforça novament la seva implicació en el projecte de futbol inclusiu de la Fundació roig-i-negra, encapçalat per l’equip Genuine. La Fundació Futbol Base Reus ha signat aquest dilluns un nou acord de col·laboracióamb Fundació «la Caixa» per a la propera temporada, en un acte que ha comptat amb la presència d’Ana Buqueras, gestora de Banca d’Institucions de CaixaBank, Xavi Guix, responsable de la Fundació reusenca, així com Raul Moreno, jugador del Reus Genuine, i Irene Reina, gestora de Caixabank.

La Fundació Futbol Base Reus, que es va crear l’any 2019 per assegurar la continuÏtat del futbol formatiu del CF Reus Deportiu, va assumir també la gestió de l’equip Genuine, mantenint la seva presencia a LaLiga Genuine, ampliant la col·laboració amb diferents entitats com el Taller Baix Camp, la Fundació Villablanca i l’Escola Nostra Senyora del Mar, encarregades d’aportar nous jugadors a la plantilla.

Ambdues entitats segueixen reforçant el seu compromís amb l’esport inclusiu, millorant  la qualitat de vida de les persones que ho necessitin a través de la pràctica del futbol. Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació ”la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s’ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.

Deja una respuesta