En este momento estás viendo Aturades totes les competicions de futbol base

Aturades totes les competicions de futbol base

La Fundació Futbol Base Reus comunica a les famílies i esportistes que, després de les mesures anunciades aquest dimecres pel Govern de la Generalitat i el PROCICAT (Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya) per revertir el creixement de positius de Covid-19 i reduir el risc de rebrot al país, els pròxims quinze dies s’aturen totes les competicions.

D’aquesta manera, totes les competicions de futbol base que tenien previst el seu inici el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre queden ajornades fins al primer cap de setmana del mes de novembre. Aquestes mesures no afecten els entrenaments, que continuaran com fins ara, mantenint els protocols de seguretat, prevenció i higiene establerts (sessions a porta tancada, control de temperatura i gel hidroalcohòlic a l’entrada, mascareta i distància de seguretat).

Des de la Fundació us anirem informant de qualsevol novetat que es pugui produir al respecte.

Reus, 14 d’octubre de 2020

Deja una respuesta