En este momento estás viendo La Fundació continua exportant talent

La Fundació continua exportant talent

Cinc jugadores i dos jugadors del futbol formatiu roig-i-negre viuran, a partir d’aquesta temporada 2022/23, l’experiència de formar part de les categories inferiors de clubs de futbol professional de primera línia com Barcelona, Espanyol, Girona i València.

Després d’una gran temporada on van aconseguir proclamar-se campiones de lliga amb l’Infantil Femení, Izarbe Grao, Montse Alabart i Júlia Garriga s’han incorporat al futbol base blaugrana, mentre que Janna Torres ho ha fet a l’Espanyol. No serà l’única que passarà a vestir la samarreta blanc-i-blava, ja que la defensa central del Juvenil Preferent de la Fundació, Emma Rosendo, també formarà part del futbol formatiu perico després de disputar una gran temporada a la màxima categoria del futbol base català.

D’altra banda, són dos els jugadors que també posen rumb al futbol base d’equips de primer nivell. El fins ara defensa de l’Infantil B, Isaac Sunyer, deixa l’equip reusenc per incorporar-se a les categories inferiors del València, mentre que el migcampista del Cadet A, Derek Casasola, passarà a formar part del Cadet Divisió d’Honor del Girona.

Des de l’estiu del 2007, més de 50 jugadors i jugadores provinents del futbol base roig-i-negre s’han incorporat a equips de clubs professionals. Fins i tot, en els darrers anys d’existència del CF Reus Deportiu, quinze jugadors van arribar a jugar amb l’equip professional a Segona i Tercera Divisió. Aquest és un motiu d’orgull per a tots els professionals de la Fundació Futbol Base Reus que encara treballen dia a dia perquè Reus continuï sent una de les fàbriques de talent més reconeguda de Catalunya.

Deja una respuesta