En este momento estás viendo PRÈVIA REDDIS | El Reddis buscarà proclamar-se campió davant l’Ampolla en l’últim partit del play-off

PRÈVIA REDDIS | El Reddis buscarà proclamar-se campió davant l’Ampolla en l’últim partit del play-off

Després de la derrota a Cambrils (1-0), els de Marc Carrasco arriben a l’última jornada de la lligueta d’ascens amb la promoció a la butxaca i amb encara dos punts d’avantatge sobre els cambrilencs. Per aquest motiu, un empat o victòria de l’equip a l’Estadi significaria la consecució del darrer objectiu d’una temporada on només han conegut la derrota en tres partits dels trenta-dos disputats.

Diumenge a les 17 h, a l’Estadi Municipal de Reus, els roigs-i-negres s’acomiadaran de la Segona Catalana amb la visita de l’Ampolla, el sisè classificat. Tot i ocupar la darrera posició, els del Baix Ebre no han posat les coses gens fàcils a cap rival, sent capaços d’esgarrapar-li un empat al Cambrils que, en cas de no haver-se produït, hauria deixat empatats a punts als equips del Baix Campen aquesta última jornada. A l’anada, en la visita del Reddis a l’Ampolla, no va ser fins als minuts finals que un doblet d’Adrià Suárez certificava una victòria reusenca treballadíssima (0-3)

Cal recordar que diumenge a l’Estadi, a part de la possible consecució del títol, els socis podran votar per últim cop el futur nom i escut de l’entitat.

Deja una respuesta