En este momento estás viendo CRÒNICA | El Reus s’imposa a un lluitador Subirats (5-1)

CRÒNICA | El Reus s’imposa a un lluitador Subirats (5-1)

Les de Marc Mestres sumen la setena victòria consecutiva

El Reus Femení va aconseguir ahir davant la U.E. Subirats una nova victòria que manté a les reusenques provisionalment al capdavant de la classificació.

Malgrat el marcador, no va ser un partit fàcil per a les roig-i-negres, que es van trobar a un rival ben posicionat i molt consistent en defensa. Núria Martorell va ser qui va obrir la llauna en el minut 12, aprofitant un embolic a l’àrea petita després d’una bona centrada de Marina Ramos des de banda dreta.

El Reus dominava el joc, però no va aconseguir tornar a batre Helena Mateu fins a la segona part. Esther De Manuel es va fer amb l’esfèric i, després d’una gran jugada personal per banda esquerra, es va inventar un obús des de trenta metres que es va colar per l’escaire de la porteria visitant. Quatre minuts després van ser Núria Martorell i Carla Vázquez, que acabava de saltar al camp, les encarregades de fer pujar el tercer i quart gol al marcador. El Subirats, mitjançant Esther Bernaldez, va fer el gol de l’honor de les barcelonines en el 66′ i Irati Lazkano, a deu minuts del final, va aprofitar una bona passada de Carla per fer el cinquè i darrer gol de les roig-i-negres.

Amb aquesta victòria, la tretzena de la temporada, el primer equip es manté líder provisional de la classificació amb 40 punts en 15 partits, sis més que el Morell, que ahir va derrotar a La Plana i encara té dos partits pendents.

Deja una respuesta