En este momento estás viendo Prèvia Juvenil / El Juvenil acomiada la temporada a Badalona

Prèvia Juvenil / El Juvenil acomiada la temporada a Badalona

Després de l’empat davant el Girona que certifica el descens de l’equip, els roigs-i-negres buscaran acabar de la millor forma possible una temporada on, pel joc disputat, han merescut conservar la categoria. Els reusencs ocupen la dotzena plaça a la classificació i, si empaten o guanyen i el Mataró no puntua, encara poden acabar en una molt digna onzena posició a la Lliga Nacional Juvenil.

Dissabte a les 18 h, a Badalona, el Juvenil acabarà el curs davant el segon classificat, el C.F. Badalona. Els del Barcelonès necessiten guanyar si volen esdevenir equip de Divisió d’Honor, per la qual cosa, una victòria o empat dels nois de Mía Guasch aigualiria la festa al Municipal de Badalona. A l’anada, el partit entre reusencs i badalonins es va resoldre amb un 0 a 1 favorable als escapulats.

Deja una respuesta