En este momento estás viendo PRÈVIA REDDIS | El Reddis buscarà el sisè triomf consecutiu davant l’Aldeana

PRÈVIA REDDIS | El Reddis buscarà el sisè triomf consecutiu davant l’Aldeana

Amb la victòria de la setmana passada i l’ascens a la butxaca, l’equip dirigit per Marc Carrasco ha assolit tots els objectius que s’ha plantejat al llarg de la temporada. Així i tot, els roigs-i-negres encara poden obtenir un èxit més que suposaria posar la cirereta a un curs excel·lent: acabar com a primers la Fase d’Ascens. No es trobenmassa lluny. A falta de tres jornades, l’equip se situa a la primera posició amb cinc punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Cambrils Unió.

Aquest diumenge a les 17 h, a l’Estadi Municipal, els reusencs reben la visita de l’Aldeana, el cinquè classificat. Els del Baix Ebre, que venen de sumar dos resultats positius, necessiten guanyar en les tres jornades que resten i esperar un miracle per aspirar a una segona plaça que els donaria l’ascens a Primera Catalana. A l’anada, el partit entre aldeans i roigs-i-negres va acabar amb un 0 a 2favorable als de Reus, que van disputar tota la segona part amb un home menys.

Deja una respuesta