En este momento estás viendo La Fundació Futbol Base Reus i ImanCorp Foundation uneixen esforços

La Fundació Futbol Base Reus i ImanCorp Foundation uneixen esforços

Ambdues entitats signen un conveni de col·laboració amb el propòsit de promoure accions de sensibilització sobre la disCAPACITAT

La Fundació Futbol Base Reus compta amb un equip d’integració de persones amb discapacitat intel·lectual dins de la LaLiga GENUINE, iniciativa de responsabilitat social pionera en el món

IMANcorp FOUNDATION compromesa amb la societat, impulsarà accions solidàries conjuntes en el marc de l’equip GENUINE amb la finalitat de sensibilitzar sobre la disCAPACITAT a través dels valors de l’esport

IMANcorp FOUNDATION, fundació privada del grup IMAN, la missió del qual, entre altres, és la de fomentar el talent inclusiu i desenvolupar programes a fi de sensibilitzar sobre la disCAPACITAT i la Fundació, han subscrit un acord de col·laboració mitjançant el qual, a través dels valors de l’esport, impulsaran projectes conjunts amb la intenció d’afavorir i normalitzar la inclusió sociolaboral de les persones amb diversitat funcional.

La Fundació promou els valors més rellevants de l’esport, com l’esforç, la perseverança i el respecte i disposa d’un equip dins de la LaLiga Genuine, integrat per grups formats per persones amb discapacitat intel·lectual que es va iniciar la temporada 2017/2018. LaLiga Genuine no sols premia els gols, sino les actituds positives i l’esportivitat.

El conveni subscrit neix amb motiu de les sinergies que uneixen a ambdues entitats en relació a la inclusió sociolaboral de persones amb diversitat funcional i és una forma més de reafirmar públicament el seu compromís amb els valors que les dues organitzacions fomenten. Aquest acord s’emmarca, a més, dins del programa destinat a les empreses “Coneix-me per les meves capacitats, no per la meva discapacitat” impulsat per IMANcorp FOUNDATION.

En la signatura van ser presents, per part de la Fundació Futbol Base Reus, el seu Secretari Xavi Guix; i per part d’IMANcorp FOUNDATION, Alba Escolà, gerent.

IMANcorp FOUNDATION és una entitat sense ànim de lucre, que té per objecte, entre altres, la integració i inserció laboral de treballadors amb discapacitat mitjançant l’acompanyament d’aquests, quan sigui necessari, en la incorporació a un lloc de treball ordinari i remunerat, així com impulsar programes de sensibilització.

IMANcorp FOUNDATION, afavoreix la inclusió sociolaboral de les persones amb diversitat funcional, a través del centre especial d’ús d’iniciativa social DISWORK.

Deja una respuesta