En este momento estás viendo PRÈVIA JUVENIL | El Juvenil rep al Girona en l’últim partit a casa de la temporada

PRÈVIA JUVENIL | El Juvenil rep al Girona en l’últim partit a casa de la temporada

Després de l’èpica victòria al camp del Manresa (2-3), els de Mía Guasch se situen a la tretzena posició de la Lliga Nacional amb 36 punts. Amb aquest resultat, els roigs-i-negres depenen de si mateixos en les dues jornades que resten per fugir de les cinc últimes places de la competició. A més, la distància que els separa del novè classificat és de cinc punts i, per tant, una victòria en la primera de les dues finals que queden suposaria arribar al darrer partit de la temporada amb serioses opcions de mantenir la categoria.

Dissabte a les 16 h, al Camp de Futbol Municipal Reddis, l’equip buscarà repetir la fita de la jornada anterior davant un Girona que ocupa la cinquena plaça a la taula classificatòria. Els del Gironès, però, després de ser líders un bon tram de la temporada, han vist com s’esfumaven les seves opcions de ser campions en caure en una dinàmica enormement negativa tractant-se d’un equip de les seves característiques. I és que, en les darreres nou jornades, han acumulat cinc derrotes, tres empats i tan sols una victòria. A l’anada, el partit entre gironins i reusencs va acabar amb empat a u, en un duel on els del Baix Camp van començar avançant-se mitjançant un gol de Lluís Vilanova que els del Gironès van igualar quan faltaven vint minuts pel final. L’enfrontament d’aquest dissabte, per tant, té una importància superlativa i el suport de l’afició serà més important que mai per ajudar l’equip en la cerca de la tan treballada permanència a la Lliga Nacional Juvenil.

Deja una respuesta