En este momento estás viendo Tret de sortida a la pretemporada en el Futbol Base roig-i-negre

Tret de sortida a la pretemporada en el Futbol Base roig-i-negre

El Juvenil A, Cadet A i Infantil A inicien la pretemporada la setmana vinent amb les primeres sessions d’entrenament. El Juvenil A, dirigit per Marc Carrasco, serà el primer a començar aquest dilluns 5 d’agost a les 18.00 hores a l’Estadi. Més endavant, el dijous dia 8, ho faran el Cadet A i l’Infantil A, també a les instal·lacions municipals situades al carrer Recasens i Mercadé.

L’equip juvenil surt amb 28 jugadors, tot i que només 22 acabaran conformant la plantilla definitiva que competirà a Preferent. El primer amistós es disputarà davant La Pobla B, conjunt amateur que competeix a Segona Catalana, el diumenge dia 11 d’agost (hora encara per determinar).

Deja una respuesta