En este momento estás viendo PRÈVIA REDDIS | El Reddis visita l’Ampolla en cerca de la seva tercera victòria consecutiva

PRÈVIA REDDIS | El Reddis visita l’Ampolla en cerca de la seva tercera victòria consecutiva

Després de la victòria contra el Cambrils, i a falta de tan sols sis finals per disputar-se, el conjunt dirigit per Marc Carrasco se situa com a líder en solitari de la lligueta d’ascens a la Primera Catalana. En enfrontar-se entre siTortosa i Canonja, tercer i quart classificat respectivament, els reusencs tenen una oportunitat d’or en aquesta última jornada de la primera volta per distanciar-se significativament de la zona de no-ascens.

Aquest diumenge a les 17 h, al Camp Municipal de l’Ampolla, els roigs-i-negres buscaran la tercera victòria consecutiva al play-off davant el cinquè classificat, el C.F. Ampolla. Els del Baix Ebre venen de guanyar a casa de la Canonja, una fita que cap equip havia estat capaç d’aconseguir en tota la temporada. A més, tot i el mal inici de play-off, els ampollers ja saben el que és remuntar un mal començament, i és que, en la fase regular, van ser capaços de passar de la novena posició a la segona en només setze jornades. El partit, per tant, es preveu més igualat del que la taula indica, ja que els dos equips ho deixaran tot per mantenir la bona dinàmica.

Deja una respuesta