En este momento estás viendo El Barça incorporarà a tres jugadores infantils de la Fundació

El Barça incorporarà a tres jugadores infantils de la Fundació

El Barça s’ha fixat en la Fundació Futbol Base Reus per reforçar el seu futbol base femení. Tres jugadores de l’Infantil Femení roig-i-negre, que s’ha proclamat campió de la Primera Divisió Infantil Femení, jugaran la temporada que ve al club blaugrana: Izarbe Grao, Júlia Garriga i Montse Alabart. Les jugadores han anat en diverses ocasions a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i han estat finalment seleccionades per formar part de les categories inferiors del F.C. Barcelona.

Des de la Fundació volem desitjar molts èxits a les tres i estem molt orgulloses de continuar sent un referent del nostre territori pel que fa al futbol formatiu femení.

Deja una respuesta