En este momento estás viendo Crònica | El Reddis acomiada la primera fase amb la victòria davant el Roda de Berà (3-1)

Crònica | El Reddis acomiada la primera fase amb la victòria davant el Roda de Berà (3-1)

L’equip suma la quarta victòria consecutiva i agafa confiança pel play-off d’ascens

Els de Marc Carrasco, ja campions de la primera fase, s’enfrontaven al Roda de Berà amb l’objectiu d’aconseguir la victòria i sumar bones sensacions de cara el play-off que es jugarà en dues setmanes.

Els roigs-i-negres van iniciar el partit buscant els tres punts i van dominar els primers compassos. Aquest domini es va plasmar al minut 18, amb un molt bon gol de falta de Raúl Garcia. Després d’aquest, però, les ocasions continuaven arribant pels reusencs i Nico Díaz estava a punt de fer el segon amb un xut des de la frontal de l’àrea.

Prop del final de la primera part, Raúl Garcia tornava a provar sort en una falta directa que, Carlos Escrichs, el porter del Roda de Berà, salvava amb una aturada espectacular. Tot i el domini de la possessió, els reusencs no van poder ampliar la distància al marcador i els primers 45 minuts acabaven amb un 1 a 0.

A la represa l’equip va sortir molt endollat, com va passar a Vila-Seca, i després d’una bona jugada de ‘Cholo’ per banda dreta, Nico Díaz creuava la pilota amb un xut potent per posar el 2 a 0 al marcador de l’Estadi. A la segona meitat, el Reddis, que va ser capaç de combinar a gran velocitat i generava ocasions de manera constant, va estar a punt de fer el tercer del matí per mitjà d’Adrián Jiménez, després d’una gran centrada d’Aleix Llobet que culminava una magnífica jugada col·lectiva.

El porter del Roda de Berà, amb grans aturades, va convertir-se en el protagonista del segon temps, i no va ser fins al minut 85 que va arribar el 3 a 0, gràcies a una pilota a l’espai que Adrià Suárez aprofitava per definir de meravella al fons de la porteria. Tres minuts després, però, els del Tarragonès maquillaven el resultat amb un gran gol de falta directa d’Arnau Moya, 3 a 1.

L’equip de Marc Carrasco completava així un gran partit i inicia les dues setmanes de preparació pel play-off amb bones sensacions. Encara a l’espera del sorteig, els rivals del Reddis seran l’U.E. Aldeana, el C.F. Ampolla, el C.D. Tortosa, el C.E. Cambrils i el C.F. Canonja.

C.F. Reddis: Alejandro Ródenas, Enric Cubells, Jordi Estivill, Óscar Morell, Raúl García, Jorge Granado, Aleix Llobet, Nico Díaz, Alexis Joel Chiribao ‘Cholo’, Uri Benito i Adrián Jiménez (Eudald Brull, Mohamed, Alejandro Fernández, Josep González, Unai Borrero, Adrià Suárez)

AT. Roda de Barà: Carlos Escrichs, José Manuel Fernández, Rubén Pérez, Carlos Martínez, Marc Castro, Miguel Ángel Contreras, Guillem Bartolomé, Axel Julián Bustamante, Jose Luís Montañe, Oriol Citores i Valentín Volpi (Mohamed Ali Friha, Daniel Cruz, Arnau Moya, Jesús del Valle, Guillem Cidoncha, David Tudela)

Gols: Raúl García (18’), Nico Díaz (48’) i Adrià Suárez (85’) / Arnau Moya (87’)

Targetes: Mohamed Ali Friha (42’) i Marc Castro (77’)

Deja una respuesta