En este momento estás viendo Així és el cos tècnic del Reus Femení de Marc Mestres

Així és el cos tècnic del Reus Femení de Marc Mestres

El Reus Femení es posarà en marxa el dilluns dia 8 i també ho farà el seu nou equip tècnic, amb Marc Mestres al capdavant. El tècnic roig-i-negre tindrà com a assistents a Antonio Trujillo, que s’incorpora per primera vegada a la disciplina del Reus, i Anna Moreno, que passarà pel quiròfan després de la seva lesió al genoll i combinarà la recuperació amb les tasques d’assistent tècnic en el primer equip.

El responsable de la preparació física serà Ruben Torres, que inicia la seva primera temporada a l’entitat. L’entrenador de porteres, també per primer cop a la Fundació, serà Alberto Pérez, mentre que el delegat i responsable d’anàlisi de dades de l’equip, Leonci de Manuel, continua un any més com a una de les peces fonamentals de l’equip.

Els responsables de la banqueta del Reus estaran acompanyats per un grup de professionals a l’àrea mèdica, amb la fisioterapeuta Alba Oyonate i la nutricionista Clàudia Villatoro al capdavant, per tal d’assolir el màxim rendiment de l’equip.

Deja una respuesta