En este momento estás viendo CRÒNICA REDDIS | El Reddis recupera el lideratge després de vèncer l’Aldeana

CRÒNICA REDDIS | El Reddis recupera el lideratge després de vèncer l’Aldeana

L’equip dirigit per Marc Carrasco s’emporta els tres punts en un partit marcat per les targetes.

Després de l’empat entre Cambrils i Canonja, els reusencs eren conscients que una victòria a l’Aldea els retornaria a la primera plaça del play-off d’ascens a la Primera Catalana. Davant, però, tenien el líder de la fase regular deles Terres de l’Ebre disposat a sumar de tres per primer cop en la lligueta d’ascens. 

El partit començava amb el control de la pilota pel Reddis, que va instal·lar-se a camp contrari gràcies a una bona pressió quan perdia la pilota. Per la seva banda, els de l’Aldea tenien clar com fer mal als de Reus i buscaven el gol a través de transicions ràpides amb el seu davanter, Nacho Nuez, que va generar diverses ocasions de perill. Al minut 40, però, el pitxitxi de la lliga, Aleix Llobet, aprofitava una gran passada filtrada per avançar els reusencs. Les coses van canviar dràsticament quan, just abans del descans, al minut 44, Alejandro Fernández veia la segona targeta groga i deixava el Reddis amb deu jugadors.

A la represa el conjunt de Marc Carrasco va implicar-se defensivament per mirar de protegir-se de la inferioritat numèrica. Aquests, van aconseguir aguantar amb èxit l’empenta de l’Aldeana i, al minut 66, van veure com els locals es quedaven també amb deu futbolistes després de l’expulsió del seu lateral dret, Edmon Sogues. De nou amb igualtat de jugadors al terreny de joc,  els reusencs van recuperar el protagonisme amb la pilota i, després d’una bona jugada per banda dreta que refusava el porter, UriBenito posava el 0 a 2 definitiu per donar uns tres punts vitals als roigs-i-negres.

Amb aquesta victòria el Reddis recupera la primera plaça del play-off empatant a 7 punts amb el Cambrils, a qui s’enfrontaran el diumenge 24 a l’Estadi Municipal en el que serà un partit totalment decisiu de cara l’obtenció de l’ascens.

U.E. Aldeana: Sergio Aure, Daniel Bel, Manuel Puig, Abdul Gassim Barry, Joan Esteban, Xavier Beranuy, Xavier Anell, Nacho Nuez, Ivan Paez, Eudald Ruiz i Edmon Sogues (Gerard March, Pau Bayo, Jesús Enamorado, Ilias Berrada, Joel Chorto)

C.F. Reddis: Alejandro Ródenas, Aleix Llobet, Jordi Estivill, Alejandro Fernández, Raúl Garcia, Jorge Granado, Xavier Jaime, Nico Díaz, Erik González, UriBenito i Alexis Joel Chiribao “Cholo” (Eudald Brull, Mohamed, Adrián Jiménez, Hugo Moreno, Enric Cubells, Marc Blasi, Unai Borrero)

Gols: Aleix Llobet (40’) i Uri Benito (85’)

Targetes: Joan Esteban (9’), Joel Chorto (35’), Manuel Puig (50’), Edmon Sogues (55’, 66’) i Nacho Nuez (67’) / Alejandro Fernández (32’, 44’), Jordi Estivill (75’) i UriBenito (78’)

Deja una respuesta