En este momento estás viendo Empat agredolç (1-1)

Empat agredolç (1-1)

El Juvenil Preferent ha empatat davant el Sant Ildefons en un partit molt disputat i amb poques ocasions

Els roig-i-negre buscaven aquest dissabte la segona victòria consecutiva a l’Estadi, però es van topar amb un Sant Ildefons ben plantat al camp i amb la intenció de rascar algun punt fora de casa. El partit va ser un monòleg per part del Juvenil, que va dominar la pilota, però no va aconseguir obrir la fèrria defensa que va plantejar l’equip visitant per emportar-se els tres punts.

L’equip entrenat per Marc Carrasco va començar de la millor manera el partit, ja que al minut 1 va aconseguir avançar-se en el marcador amb un xut potent d’Oscar Gesti des de la frontal que es va estavellar contra el pal dret del porter i va acabar en gol. Tot es presentava de cara pels reusencs, que volien continuar amb les bones sensacions després de la victòria davant la Rapitenca.

Però l’alegria va durar poc pel Juvenil. Al minut 7, el Sant Ildefons va servir un servei de cantonada que va rematar Marc Gris a la frontal de l’àrea petita, posant l’1-1. A partir d’aquí, els roig-i-negre van començar a agafar protagonisme a través de la possessió, tot i que era una possessió estèril al mig camp. No trobaven els espais per fer mal als visitants, que amb dues línies de quatre i amb els constants dos contra un en defensa que feien quan encaraven els extrems, van aconseguir neutralitzar l’atac reusenc. A més, el Sant Ildefons esperava el mínim error per sortir a la contra o buscar pilotes llargues al mitjapunta per pentinar-les a l’espatlla dels defenses.

Tot i això, els roig-i-negre van ser els qui van disposar de les millors ocasions, que van ser poques però molt clares. Fregant el descans, Xavier Borges va fer una gran jugada individual per banda que va acabar en una passada per Jesus Grau que va rematar malament, però el rebot li va caure a l’Estanis, que va creuar la pilota i aquesta va sortir llepant el pal. Els reusencs van voler aprofitar aquests últims minuts per seguir apretant i a la següent jugada de nou la va tenir Estanis, que després de rebre una centrada de Jesus, va rematar i es va trobar amb una gran intervenció del porter rival.

La segona part va seguir amb la mateixa dinàmica de la primera. La primera ocasió no va arribar fins al minut 60 amb una bona combinació entre Llorenç Sendrós, Jonathan Heredia i Unai Borrero, que va acabar amb una pilota a l’espai per aquest últim, però el porter va aconseguir arribar-hi abans. El Sant Ildefons tenia clar que volia aguantar l’empat per dur-se un punt valuós a casa, però els roig-i-negre seguien insistint. Sobretot amb internades per banda esquerra, però que no s’acabaven de traduir en ocasions clares.

A les acaballes del partit, l’equip dirigit per Marc Carrasco, va tenir l’oportunitat d’emportar-se el partit en una jugada rocambolesca. Després d’uns quants rebots a la frontal, la pilota va sortir disparada cap a la porteria dels visitants. El porter va refusar malament i l’esfèric va caure als peus de Sergi Vega, que estant una mica escorat, va xutar al lateral de la xarxa. El partit va finalitzar amb aquest empat a gols que deixa una sensació amarga, ja que el Juvenil va tenir diverses ocasions per avançar-se en el marcador i emportar-se els tres punts.

Fundació Futbol Base Reus ‘Juvenil A’: Jordi Roca, Xavier Borges, Mohamed El Ouahabi, Pau Nel·lo, Raul Melo, Oscar Gesti, Maikel Jiménez, Álvaro, Jesus Grau, Estanislau Pedrola, Llorenç Sendrós (Sergi Vega, Ruben Martínez, Ferran Calatayud, Yago Sánchez, Unai Borrero, Jonathan Heredia, Pol Capella)

Unió Esportiva Sant Ildefons: Francesc Navarro, Xavier Martínez, Jonata Lorenzo Ciabattini, Alejandro Prieto, Víctor Torres, Àlex Martínez, Víctor Sotelo, Àlex Bernal, Cristian Juárez, Marc Gris, Hamza Chelli (Mashu Minamitani, Marcos Hurtado, Ryunosuke Sekida, Marc Luis, Oriol Fernández, Emerick Fajardo, Sergi Solé)

Gols: Oscar Gesti (1′); Marc Gris (7′)

Targetes: Unai Borrero (75′); Marc Gris (33′) i Víctor Torres (57′)

Deja una respuesta