En este momento estás viendo L’Estadi acollirà el Trofeu Ciutat de Reus en categoria femenina i masculina

L’Estadi acollirà el Trofeu Ciutat de Reus en categoria femenina i masculina

L’Estadi Municipal acollirà el proper dimarts, 7 de setembre, la tercera edició del Trofeu Ciutat de Reus de Futbol, un trofeu que simbolitzarà el tret de sortida oficial de la temporada 2021/2022 i que es disputarà per primera vegada també en categoria femenina. Serà el tret de sortida del nou projecte de futbol global de la ciutat “Reus és futbol”, dissenyat per reconstruir i refundar el futbol de Reus amb una àmplia representació de l’esport educatiu, formatiu i social.

El partit femení del Trofeu Ciutat de Reus es disputarà entre l’equip local, l’amateur femení de la Fundació Futbol Base Reus, i l’equip juvenil del RCD Espanyol. Pel que fa a la categoria masculina l’equip local serà el CF Reddis, en el partit d’estrena de l’any del seu centenari, enfront la Unió Esportiva Rapitenca.

Amb aquest torneig, el nou projecte “Reus és futbol” consolida alguns dels objectius establerts:

  • La creació de «l’escoleta» femenina que poc a poc es nodreix d’inscripcions de les participants nascudes entre el 2009 i el 2015.
  • La creació de l’equip sènior femení.
  • La consolidació de l’equip Reus Genuine, de la Fundació Futbol Base Reus, LaLiga Genuine és una iniciativa integradora de responsabilitat social i pionera en el món organitzada per LaLiga, consistent en una lliga de futbol integrada per equips de persones amb discapacitat intel·lectual.
  • L’equip del CF Reddis que començarà la competició amb bones expectatives futbolístiques.

Les escoles de futbol de la ciutat també estan cridades a participar activament en el projecte i conjuntament amb la Regidoria d’Esports, mitjançant Reus Esport i Lleure i la Fundació Futbol Base Reus, concretaran els objectius de formació i promoció de la temporada pròximament.

Pel que fa a la vesant social del projecte, coordinada des de la Plataforma Sempre Reus 1909, ja es disposa d’una proposta concreta per integrar les penyes d’animació que se’ls presentarà ben aviat. Aquestes tindran un paper actiu que garanteixi la presència a l’estadi del color dels aficionats, i també, per reconèixer i escoltar la seva veu.

Deja una respuesta