En este momento estás viendo CRÒNICA JUVENIL | El Juvenil treu un punt d’or a casa del Gimnàstic Manresa (2-2)

CRÒNICA JUVENIL | El Juvenil treu un punt d’or a casa del Gimnàstic Manresa (2-2)

Un gol de Roger Coll en el temps afegit regala un treballat empat als nois de Mía Guasch

L’equip continua immers en la lluita per la permanència després de sumar el tercer empat consecutiu. Això sí, contra el Gimnàstic Manresa van suar de valent per endur-se aquest resultat, i és que els roigs-i-negres van fer el gol de la igualada en l’última jugada del partit després que els de Manresa s’haguessin avançat al marcador també en el temps afegit. Amb aquest empat els reusencs sumen 33punts i es mantenen a la tretzena posició a tan sols dos punts del Mataró i l’Olot, que descansarà en la següent jornada.

El partit va donar principi i el Gimnàstic Manresa, un dels equips amb més talent de la categoria, no va trigar a fer-se amb el domini de la pilota. Al minut 5, aquest domini es feia palès i Jordi Roca treia una mà fantàstica per salvar als de Reus d’un mal inici després d’una bona jugada d’un extrem manresà. Els roigs-i-negres, però, tot i concedir aquesta ocasió, van saber ajuntar espais al darrere i van tenir les seves oportunitats al contracop per mitjà de pilotes a l’espai dirigides al killer, Sergi Folch. La primera, un mà a mà que intentava resoldre sense èxit amb una vaselina. Posteriorment, dues jugades en les que queia dintre de l’àrea després de contactar amb els defenses del Gimnàstic i on l’àrbitre no va considerar que existís penal. La primera part, per tant, acabava amb empat a zero tot i que els dos conjunts van generar ocasions suficients per avançar-se al marcador. 

A la represa, tan sols tres minuts després del pas pels vestidors, Eric Cañete, que ha arribat a debutar amb l’Andorra a la Primera RFEF, feia un autèntic golàs de falta directa pels locals. Un lliure directe molt llunyà que entrava per tot l’escaire de la porteria de Jordi Roca, que no podia fer res per aturar-la. Aquest gol va fer canviar el plantejament d’ambdós equips, els bagencs van fer un pas enrere i els de Reus van passar a formar amb un 3-4-1-2més ofensiu. Aquesta disposició sobre el camp va obrir el partit i va facilitar les ocasions d’una banda i l’altra. 

Prop del final, al minut 87, i després que els dos equips enviessin una pilota al pal, Sergi Vega aprofitava una passada de Sergi Folch a l’interior de l’àrea per ferl’empat, 1 a 1. Els del Gimnàstic Manresa, però, jugant-se l’ascens a la Divisió d’Honor, van reaccionar ràpidament i van fer el 2 a 1 en un xut d’Àlex Bravo des de la frontal de l’àrea al temps afegit. El partit semblava ja sentenciat quan, en l’última jugada, Roger Coll posava una centrada a l’interior de l’àrea que s’anava enverinant fins a acabaral fons de la porteria sense que ningú la toqués. El xoc, per tant, acabava amb 2 a 2 al marcador i el Juvenil treia un punt èpic que pot ser clau per la permanència a la Lliga Nacional Juvenil.

C. Gimnàstic Manresa: Oriol Roura, Pau Casadesús, Nicolás Olmedo, Bernat Casajuana, Àlex Bravo, Ivan Garrido, Elian Prunes, Eric Cañete, Luka Managadze, Biel Vallverdú i Bakary Cisse (David Moreno, Sergi Taulats, Frances Rubio, Gustavo Reinke, Marc Bombardo, Ian Martínez)

Fundació Futbol Base Reus: Jordi Roca, Xavier Borges, Llorenç Sendrós, Pau Nel-lo, Raúl Melo, Ferran Calatayud, Sergi Vega, Daniel Rodrigo, Sergi Folch, Roger Coll i Jonathan Heredia (Sergi Roca, Rubén Martínez, Ricard Álvarez, Thiago Catania, Roger Pi, Lluís Vilanova, Marc Cano)

Gols: Eric Cañete (48’) i Àlex Bravo (89’) / Sergi Vega (87’) i Roger Coll (89’)

Targetes: Eric Cañete (26’) i Llorenç Sendrós (51’) 

Deja una respuesta