En este momento estás viendo CRÒNICA JUVENIL | Victòria magistral del Juvenil a casa davant l’Olot (3-1)

CRÒNICA JUVENIL | Victòria magistral del Juvenil a casa davant l’Olot (3-1)

Els de Mía Guasch aconsegueixen la segona victòria consecutiva i sumen set punts dels nou possibles durant el mes de març.

L’equip es jugava aquest cap de setmana les castanyes contra l’Olot, un rival directe en la lluita per la permanència. La classificació de la Lliga Nacional Juvenil es va comprimint a mesura que les jornades avancen i els reusencs són conscients que cada punt d’aquí a final de temporada és or. Així ho van demostrar dissabte.

El partit va començar bé pels de Reus, que van ser capaços de crear ocasions clares de gol des dels primers minuts. I és que en la primera jugada a pilota parada, van transformar un gol que va ser anul·lat abans d’entrar a la porteria dels de la Garrotxa. Tot i això, els roigs-i-negres van posar l’ai al cos als olotins i en el següent atac, al minut 11, Sergi Folch aprofitava una bona passada delMaikel Jiménez per, amb la cama esquerra, fer el primer gol de la tarda amb una fantàstica pilota creuada, 1 a 0.

Tan sols tres minuts després, Sergi Vega filtrava una altra passada per Sergi Folch, que tornava a definir de forma brillant amb la cama esquerra pel pal del porter i feia el segon del Juvenil, 2 a 0. Folch sumava així un doblet en només quinze minuts i arribava als 10 gols en la temporada.

Després del vendaval ofensiu del Juvenil en el primer terç del partit, ambdós equips van entrar en una fase on la pilota no acabava de ser per ningú. Tot i això, les ocasions arribaven a una banda i l’altra, i l’Olot hauria retallat distàncies si no hagués estat per dues molt bones accions individuals defensives dels locals. Primer, una entrada crucial de Pau Nel-lo, que va robar-li la pilota a HarounaBoiro sense fer falta quan aquest es plantava sol contra Jordi Roca. Tres minuts després, era el porter, Jordi Roca, qui amb una magnífica aturada a mà canviada desbaratava un xutàs de Boiro des de la frontal de l’àrea. La primera part acabava amb 2 a 0

A la represa el partit no canviava gaire, cap dels dos equips va ser clarament superior amb la pilota i va ser l’encert individual en les ocasions generades el que va acabar decantant el marcador. Al minut 67, després d’una passada de Maikel Jiménez, Sergi Vega sentenciava el partit amb un xut creuat al segon pal, 3 a 0. Tan sols set minuts després, però, una passada a l’esquena de la defensa permetia a Arnau Forès fer el 3 a 1 pels d’Olot. En els minuts finals, els olotins van aconseguir el control de l’esfèrica en cerca de la remuntada, però l’equip roig-i-negre no es va deixar sorprendre i el partit va acabar 3 a 1.

Amb aquesta victòria els de Mía Guasch avancen l’Olot i es col·loquen a l’onzena posició de la Lliga Nacional Juvenil amb 30 punts. 

Fundació Futbol Base Reus: Jordi Roca, Xavier Borges, Llorenç Sendrós, Pau Nel-lo, Raúl Melo, Ferran Calatayud, Daniel Rodrigo, Sergi Vega, Sergi Folch, Maikel Jiménez i Jonathan Heredia (Rubén Martínez, Sergi Roca, Ricard Álvarez, Roger Pi, Marc Cano, Lluís Vilanova, Roger Coll)

U.E. Olot: Isaac Vila, Llorenç Ferrés, Bernat Abel, Jon Arrieta, Jordi Quer, Marc Comamala, Harouna Boiro, Arnau Forés, Marc Pagès, Jordi Manzano i Quim Piña(Samuel Llambias, Marc Conca, Eric Sibecas, KiprasOlsauskas)

Gols: Sergi Folch (11’ 14’) i Sergi Vega (67’) / Arnau Forés (74’)

Targetes: Sergi Folch (64’) / Quim Piña (56’), Marc Comamala (75’) i Eric Sibecas (89’)

Deja una respuesta