En este momento estás viendo Èxit de la jornada de Futbol Solidari per la Marató de TV3

Èxit de la jornada de Futbol Solidari per la Marató de TV3

El seguit d’activitats celebrades aquest diumenge al Camp Annex a l’Estadi Municipal de Reus per tal de recaptar fons per La Marató de TV3 va ser tot un èxit gràcies a l’empenta dels membres de l’Àrea Social de la Fundació i a totes les persones que han fet els seus donatius al llarg del matí i migdia d’ahir. La Marató ha dedidat la 31a edició a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

Des de la Fundació Futbol Base Reus volem donar les gràcies especialment als membres de l’Àrea Social que han dedicat temps i esforç al llarg de les darreres setmanes per impulsar la Xocolatada i la Vermutada solidàries, als jugadors i jugadores que van fer-nos gaudir d’un torneig triangular de Futbol Solidari on els valors valen més que els gols, als animadors de la festa – Alexis i Javi -que, des del micròfon, ens van animar a tots a participar d’una jornada espectacular i, per descomptat, als patrocinadors (Vermuts Miró, Cafè Saula, Gremi de Forners de Reus, Pavicamp, VAR de l’Estadi i Borges) per donar, de forma altruista, tots els productes de les activitats solidàries.

Agrair també de forma especial la presència d’autoritats com l’alcalde de Reus, Sr. Carles Pellicer, la presidenta de la Diputació de Tarragona i Vicealcaldessa de Reus, Sra. Noemí Llauradó; el regidor d’Esports, Sr. Josep Cuerba; el regidor d’Empresa i Ocupació, Sr. Carles Prats; el regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Sr. Daniel Rubio; la regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge, Sra. Teresa Pallarès; així com els membres del consistori, Sra. Sandra Guaita i Sr. Hèctor Fort.

Durant la matinal, a banda de poder realitzar els donatius prenent part en les activitats, també es van sortejar diverses paneres amb productes recaptats entre les famílies dels jugadors i jugadores de l’entitat. Els números guanyadors van ser: 004, 010, 144, 422, 469 i 700. La recaptació total va ascendir a 913  €.

Deja una respuesta