En este momento estás viendo Derrota ajustada del Juvenil Femení davant La Roca (1-2)

Derrota ajustada del Juvenil Femení davant La Roca (1-2)

L’equip roig-i-negre es va avançar en el marcador però les visitants van capgirar el resultat en el tram final del partit

El Juvenil Femení no ha començat amb bon peu aquest nou inici de lliga. Les jugadores, que jugaven el seu primer partit de la temporada a l’Estadi, van veure com els tres punts s’escapaven tot i haver-se posat per davant en el marcador.

El primer gol del partit no va arribar fins la segona part. Va ser Cinta Vilarroya qui va obrir la llauna en favor del Juvenil Femení al minut 50. Però l’alegria va durar poc, ja que deu minuts després La Roca Penya Blanc Blava va aconseguir l’empat gràcies al gol de Judit Ambrosio. Es tractava d’un duel molt igualat, que finalment es va acabar emportant l’equip visitant amb un gol d’Ana Guinart al minut 72.

L’equip entrenat per Pau Segura, afronta amb molta il·lusió aquesta nova setmana d’entrenaments per refer-se d’aquesta derrota i buscar els tres primers punts de la temporada. El Juvenil Femení tindrà una nova oportunitat el proper diumenge, dia 28 de març, al camp del Sant Gabriel.

Fundació Futbol Base Reus ‘Juvenil Femení’: Abril Bosch, Emma Rosendo, Sara Azzouz, Lucia Lindio, Cinta Vilarroya, Mariona Barceló, Núria Martorell, Júlia Francesch, Zhi Shu Anguera i Alba Sánchez (Noa Cobos, Clara Martin, Clàudia Gonzàlez, Núria Gimenez, Silvia Maicas, Haizea Vidal)

La Roca Penya Blanc Blava: Andrea Uceda, Emma Cheira, Mariona Berrar, Aina Navarro, Cristina Galera, Judit Ambrosio, Alexia Doménech, Laia Ferrer, Paula Martínez, Ariadna Recio i Ana Guinart (Angeline Jamilet Mero, Meritxell Gil, Irene Fernandez)

Gols: Cinta Vilarroya (50′) / Judit Ambrosio (60′) i Ana Guinart (72′)

Targetes: Laia Ferrer (78′ 79′)

Deja una respuesta