En este momento estás viendo Així seran les banquetes del Futbol 7 roig-i-negre

Així seran les banquetes del Futbol 7 roig-i-negre

Un cop començada la temporada 2021/22 de Futbol 7, ja s’han posat en marxa els diferents equips tècnics dels set equips que conformen aquesta etapa formativa a la Fundació Futbol Base Reus. En categoria Aleví, el coordinador roig-i-negre Joaquin Izquierdo ha apostat per combinar veterania amb sang nova. D’aquesta manera, l’Aleví A estarà dirigit per l’entrenador que porta més anys a l’entitat, Oscar Allende, acompanyat de Pablo Zamora, exjugador de la base del Reus i que s’incorpora enguany per primer cop com a segon entrenador. Pel que fa a Aleví B i C, estaran comandats per Marc Miquel i Albert Vela, tots dos amb vàries temporades a la Fundació. Miquel comptarà amb l’ajuda d’Aleix Villanueva, que s’estrena a l’entitat com a segon, tot i que la temporada passada ja desenvolupava tasques d’assistent a l’Infantil A, mentre que Vela manté a Dani Cardaba com a segon entrenador.

També hi haurà canvi a les banquetes dels equips benjamins. Marc Vidal s’incorpora a l’entitat i serà el primer entrenador del Benjamí A, mentre que Xavi Fortuny passarà a ser el seu segon. Vidal, exjugador de la base del Reus, s’incorpora provinent de La Salle i Fortuny, en el segon any al club, ho compagina també com a segon entrenador de l’Infantil B. Respecte al Benjamí B, Ignasi Abelló i Òscar Olivé s’estrenen a la Fundació, tots dos provinents del Catllar.

Quan als equips prebenjamins, dos tècnics veterans del club com Dani Castro i Jordi Tobías seran els responsables de dirigir l’A i el B respectivament. Castro ho farà amb David Fortuny, amb qui ja compartia banqueta la temporada passada al Benjamí B, mentre que Oriol Martí, jugador del Cadet B roig-i-negre, acompanyarà a Tobías a la banqueta dels més petits, amb l’ajuda de Víctor Fernández.

Tots els equips comptaran amb Pablo Martínez i Enric Gutiérrez com a entrenadors de porters.

Deja una respuesta