En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | El Reus encara el tram decisiu de la lliga

PRÈVIA REUS FEMENÍ | El Reus encara el tram decisiu de la lliga

Després de l’aturada de la competició a causa de les vacances de Setmana Santa, el primer equip femení de la Fundació Futbol Base Reus disputarà el pròxim diumenge davant l’EFB El Vendrell el primer dels tres partits que falten per finalitzar la lliga (Camp Municipal del Camí de Roda, 16:00 hores). EFB Vendrell, Nàstic de Tarragona i La Plana són les rivals davant les quals les roig-i-negres buscaran completar una segona volta que, fins ara, ha estat impecable, amb 9 victòries en 9 partits, 50 gols a favor i només 3 en contra.

Les de la capital del Baix Penedès ocupen una enganyosa novena posició a la classificació, amb 7 victòries, 3 empats i 11 derrotes, però amb una millora considerable del seu joc respecte a les primeres jornades de competició. Tot i que en l’anada a l’Estadi Municipal el Reus es va imposar per 5 a 0, Marc Mestres no es refia i viatjarà amb totes les jugadores de la plantilla disponibles, juntament amb algunes provinents del Juvenil Preferent.

Deja una respuesta