En este momento estás viendo CRÒNICA REDDIS | Pas de gegant en la lluita per l’ascens

CRÒNICA REDDIS | Pas de gegant en la lluita per l’ascens

Els de Marc Carrasco van imposar-se a un Cambrils que encara no havia encaixat cap gol i ja sumen tres victòries en quatre partits de play-off

El Reddis continua immers en una dinàmica enormement positiva. Això sí, van haver de suar de valent per endur-se la victòria davant el Cambrils Unió. I és que els cambrilencs no van rendir-se fins al xiulet final, aconseguint fer patir als de Reus quan aquests havien arribat a guanyar per tres gols d’avantatge. Amb aquest triomf, l’equip se situa com a líder en solitari del play-off d’ascens a la Primera Catalana amb 10 punts, tres més queel Cambrils, que en porta 7, i quatre més que el Tortosa, que en duu 6.

El xoc va començar amb un Reddis imprecís, que no era capaç d’assegurar-se el domini de l’esfèrica per la bona pressió dels de la vila marinera. Ambdós equips comptaven amb apropaments perillosos a l’àrea rival, però van ser els roigs-i-negres els qui van poder materialitzar la primera ocasió clara. Una centrada des de la banda esquerra al minut 27, queia a l’interior de l’àrea en peus del killer, Erik González, que assistia a Xavi Jaime perquè aquest, en dos temps, definís amb potència lluny de l’abast del porter. 1 a 0.

El gol va venir bé als locals, que van minimitzar les imprecisions i van agafar més protagonisme amb la pilota, tot i que els cambrilencs anaven avisant de tant en tant sense massa punteria. Cal destacar que l’àrbitre va anul·lar-los un excel·lent gol de vaselina per fora de jocque hauria suposat l’1 a 1. L’efectivitat, però, estava del costat dels de Reus, i en l’última jugada de la primera meitat, en un córner servit al primer pal, Erik González posava el 2 a 0 al marcador.

Al tornar dels vestidors, el Reddis va donar un cop sobre la taula per mitjà de Nico Díaz, que, al minut 52,aprofitava una gran passada de ‘Cholo’ per creuar la pilota al fons de la xarxa. 3 a 0. Pocs minuts després, Erik González aprofitava una errada de la defensa rival per plantar-se sol contra el porter. El mà a mà, però, era estranyament errat pel killer reusenc i sortia fregant el pal dret de la porteria. 

Al minut 69, i sense haver generat gaire perill en la segon part, el Cambrils es trobava amb un penal a favor que Marc Benito transformava enganyant Alejandro Rodenas. 3 a 1. Sense gairebé esperar-s’ho, els visitants es tornaven a posar en el partit i, ja al final, en el minut 89, IkaroAlexandre feia un autèntic golàs des de l’exterior de l’àrea per retallar distàncies al marcador i somiar amb l’empat agònic. 3 a 2. El marcador de l’Estadi Municipal, no obstant això, no es va tornar a moure i els reusencs van assolir la que fins ara és la victòria més important de la temporada. 

C.F. Reddis: Alejandro Rodenas, Aleix Llobet, Jordi Estivill, Hugo Moreno, Raúl García, Jorge Granado, Xavier Jaime, Nicolás Díaz, Erik González, Uri Benito i ‘Cholo’ (Eudald Brull, Mohamed, Adrián Jiménez, Josep González, Enric Cubells, Marc Blasi, Adrià Suárez)

C.E. Cambrils Unió: Edgar Serrano, Wendel Santos, Ian Coit, Antonio Domínguez, Roger Carrió, Sergi Rubio, Miquel Torondel, Carles Palau, Alexandre Ikaro, Pau Prados i Ramón Lladó (Ramón González, Marc Benito, Marcelo David Agüero, Amine Takfa, Pau Alberich, Daniel Ramírez) 

Gols: Xavi Jaime (27’), Erik González (44’) i Nico Díaz (52’) / Marc Benito (69’) i Ikaro Alexandre (89’)

Targetes: Uri Benito (47’) / Pau Prados (58’), Sergi Rubio (62’), Miquel Torondel (89’) i Pau Alberich (89’)

Deja una respuesta