En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | Victòria i tres punts davant l’Avinyonet (12-0)

CRÒNICA REUS FEMENÍ | Victòria i tres punts davant l’Avinyonet (12-0)

El Reus fa bons els pronòstics i s’imposa amb comoditat a l’equip blanc-i-blau.

Les de Marc Mestres han sumat aquest diumenge a casa tres punts que fan que encapçali una jornada més la classificació del seu grup. Des de l’inici del partit ja es va veure a la gespa el perquè de la diferència de punts entre els dos equips, tot i que l’Avinyonet va mostrar una millora considerable del seu joc respecte a la primera volta. Malgrat això, el domini local es va traduir en gols ben aviat, amb tres dianes de Salma Varela, Marina Ramos i Carla Vázquez en els primers quinze minuts. El Reus tenia la possessió i es dedicava a elaborar les jugades d’atac amb paciència però sense perdre la verticalitat. A la mitja hora de joc, novament Ramos va anotar el 4 a 0, i dos gols més abans del descans van fer de la segona part un tràmit per a les roig-i-negres.

A la represa les locals es van trobar a un Avinyonet ben posicionat però amb pocs recursos en atac. Només alguns intents aïllats per part de la visitant Núria que no van tenir recompensa, mentre que les jugadores del Reus ho continuaven intentant una vegada i una altra. Fruit d’aquest domini van arribar els gols d’Iris Burgos, Carla Vázquez (2), Irati Lazkano, Elsa Doncel i Marina Ramos.

Aquesta nova victòria, dissetena de la temporada, fa que el primer equip continuï liderant la classificació, amb 58 punts en 21 partits, els mateixos que el Morell, que té un partit més. Aquesta setmana l’equip disposa de vacances i torna a la feina el dimarts 19 d’abril per preparar el desplaçament a la capital del Baix Penedès que l’enfrontarà a l’EFB Vendrell (diumenge 24, 16:00 hores).

Deja una respuesta