En este momento estás viendo PRÈVIA JUVENIL | El Juvenil buscarà els tres punts en la visita a Manlleu

PRÈVIA JUVENIL | El Juvenil buscarà els tres punts en la visita a Manlleu

Els roigs-i-negres afronten els deu últims partits de la Lliga Nacional Juvenil amb l’objectiu d’assolir la permanència. Després de l’empat a zero a casa contra el Llagostera, els de Mia Guasch acumulen quatre jornades sense conèixer la victòria i se situen a la tretzena posició de la taula. Tot i la mala dinàmica, l’equip juga millor del que els resultats indiquen i es troba a tan sols sis punts del vuitè classificat, l’Espanyol.

Aquest dissabte a les 17 h, els reusencs buscaran la victòria al camp del Manlleu per recuperar les bones sensacions i escapar-se de la zona de descens. Al davant, tindran un A.E.C. Manlleu que no posarà les coses gens fàcils. A l’anada, el resultat va ser de 3 a 3els d’Osona, però, van aconseguir remuntar un 3 a 1 favorable al Reusarran l’expulsió de Raúl Melo. Els gols del partit van ser del mateix Raúl, que va fer un doblet, i de Sergi Vega.

El Manlleu encadena tres derrotes consecutives i se situa a l’última posició de la Lliga Nacional Juvenil amb 8 punts, 16 menys que la Fundació Futbol Base Reus.

Deja una respuesta