En este momento estás viendo PRÈVIA JUVENIL | El juvenil visita el sempre difícil camp del Sants

PRÈVIA JUVENIL | El juvenil visita el sempre difícil camp del Sants

Després d’un bon mes de març on s’han aconseguit dues victòries, un empat i una derrota, l’equip dirigit per Mia Guasch se situa a la tretzena posició de la taula classificatòria amb 30 punts, sis menys que el setè classificat. Els roigs-i-negres marquen la zona de descens i, amb només set partits per disputar-se, són conscients que una bona dinàmica de resultats els allunyaria de la part baixa de la Lliga Nacional Juvenil.

Aquest diumenge a les 19 h, l’equip visitarà el camp de l’U.E. Sants. Els barcelonins, que ocupen la penúltima plaça de la classificació amb 23 punts, encara no coneixen la victòria en aquest 2022 i compten amb 7 punts menys que els de Reus. El partit, però, es preveu disputadíssim. Els locals disposen d’una de les últimes oportunitats per conservar la categoria i els reusencs ho hauran de deixar tot si volen sumar els tres punts.

Deja una respuesta