En este momento estás viendo Aisladur, nou company de viatge de la Fundació Futbol Base Reus

Aisladur, nou company de viatge de la Fundació Futbol Base Reus

La Fundació Futbol Base Reus i  l’empresa reusenca Aisladur han signat un conveni de patrocini per a la temporada 2023-2024.

Amb aquest acord, Aisladur col·labora amb el futbol base roig-i-negre i s’implica en la promoció de l’esport i els valors que representen.

Aisladur és una empresa que compta amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la construcció i d’instal·lació de sistemes de guix laminat, falsos sostres, aïllament acústic i tèrmic, protecció contra el foc, mobles i decoració. . 

La signatura de l’acord ha tingut lloc aquest dijous a l’Estadi Municipal de Reus, i ha comptat amb la presència de Raul García, gerent d’Aisladur, i Xavi Guix, President de la Fundació Futbol Base Reus.