En este momento estás viendo PRÈVIA | El Juvenil visita el camp del Sant Quirze

PRÈVIA | El Juvenil visita el camp del Sant Quirze

Els roig-i-negres encadenen tres partits seguits sense conèixer la derrota i volen continuar amb aquesta ratxa aquest cap de setmana. Després de vèncer 2-0 al Tortosa, el Juvenil buscarà els tres punts aquest dissabte a les 17:15 al camp del Sant Quirze del Vallès. Es tracta del primer partit fora de casa des del reinici de la competició.

El Futbol Club Sant Quirze del Vallès, de manera contrària a l’equip roig-i-negre, busca trencar la seva mala dinàmica, ja que porten quatre derrotes en les quatre primeres jornades de la Lliga Preferent. L’últim partit, també el van disputar a casa, on van caure 5-6 davant l’Escola de Futbol Sant Pere i Sant Pau.

Deja una respuesta