En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | El Reus no vol abaixar la guàrdia davant l’Avinyonet

PRÈVIA REUS FEMENÍ | El Reus no vol abaixar la guàrdia davant l’Avinyonet

Després de la victòria al municipal d’El Morell, on les de Marc Mestres van aconseguir recuperar el primer lloc de la classificació imposant-se per 0 a 3 a l’únic equip que les havia derrotat en el que portem de campionat, el Reus rebrà aquest diumenge a l’Avinyonet en un partit, a priori, menys exigent. Les barcelonines visiten la capital del Baix Camp com a cueres, després de tres derrotes consecutives davant Subirats, Cubelles i Tarraco, en què han encaixat una mitjana de 7 gols per partit.

Sigui com sigui, les roig-i-negres volen mantenir la màxima concentració en la primera de les quatre «finals» que resten abans de finalitzar la lliga i continuar amb la bona dinàmica d’aquesta segona volta, on han obtingut 8 victòries en els 8 partits disputats, amb un balanç de 38 gols a favor i només 3 en contra.

L’encontre es jugarà al Camp Annex a causa de les tasques de manteniment que s’estan duent a terme a la gespa de l’Estadi.

Deja una respuesta