En este momento estás viendo El Reus acaba vuitè a LaLiga Genuine

El Reus acaba vuitè a LaLiga Genuine

Els colors roig-i-negres han brillat novament aquest cap de setmana a l’anomenada “millor lliga del món”. Així ha quedat demostrat gràcies a l’èxit dels homes dirigits per Ignasi Abelló, Jordi Tobías i David Sangrà, després de vèncer en dos dels tres compromisos. El futbol més autèntic s’ha posat de gala a Salou després de més de 600 dies d’aturada a causa de la pandèmia. El futbol de la il·lusió, el de la diversió i el del respecte. 

El Complex Esportiu Futbol Salou es va convertir en escenari de gala per a aquesta competició, on el Reus Genuine va començar amb mal peu en caure dissabte al matí en el seu primer compromís davant el Villarreal (2-0). La jornada la tancaria amb una alegria guanyant en aquest cas al Reasl Zaragoza (0-2). Ahir diumenge van derrotar a la Real Sociedad Fundazioa (1-0).

Amb aquests resultats els roig-i-negres han acabat la lliga en una meritòria vuitena posició amb 12 punts.

Deja una respuesta