En este momento estás viendo CRÒNICA CF REDDIS | Empat de mèrit al camp de la Canonja (1-1)

CRÒNICA CF REDDIS | Empat de mèrit al camp de la Canonja (1-1)

Els de Marc Carrasco van aconseguir la igualada en eltram final de partit després d’haver encaixat un gol de penal.

Els roigs-i-negres afrontaven el que, fins ara, era el partit més important del curs. Ja en la fase final i davant l’únic equip que els ha vençut durant la temporada, la visita al camp de la Canonja es preveia complicada.

El xoc començava reflectint la tensió de dos conjunts que aspiren a l’ascens i, amb només set minuts de partitdisputats, una discussió a les banquetes costava una targeta vermella a l’entrenador de la Canonja i a Víctor Tenor, del Reddis. El partit avançava i la intensitat del joc i la pressió intensa dels canongins no va permetre assolir al conjunt reusenc el control de l’esfèrica. Els locals tenien clar el seu paper en el partit: aprofitar les errades dels de Reus per iniciar transicions ràpides al contracop, i així ho van fer, al minut 20, el porter del Reddis, Alejandro Ródenas, s’embolicava amb la pilota i feia penal al davanter Daniel Maireles, que el transformava a la perfecció. 

Després del gol, els del Baix Camp van mostrar una lleugera reacció que no es va transformar en ocasions de gol, i la primera part va acabar sense cap xut a porta pels de Marc Carrasco.

A la represa el panorama no va canviar gaire, els tarragonins es trobaven còmodes amb l’avantatge al marcador i basaven el joc a tenir una contra que sentenciés el partit. Els minuts passaven i, en una molt bona transició ofensiva al minut 72, al més pur estil Canonja, Aleix Llobet llençava una molt bona pilota a l’espai cap a Erik Gonzalez. El killer reusenc arribava a la línia de fons i posava una passada rasa al cor de l’àrea que Nico Díaz va rematar al pal llarg sense donar cap opció al porter rival. 1 a 1.

A partir del gol, els del Tarragonès no van ser capaços de sortir del seu propi camp i els reusencs van crear diverses ocasions de perill que no van pujar al marcador gràcies a l’encert del porter, Ricard Alastrue. Al final, el partit va acabar amb empat i una sensació agredolça pels de Marc Carrasco, que van poder sumar els tres punts en el tram final alhora que, fins al gol, no van ser capaços de generar gaire perill. 

Amb aquest resultat el Reddis cau a la segona posició de la taula classificatòria i se situa a dos punts del primer classificat, el Cambrils Unió. La Canonja, per la seva banda,  ocupa la tercera plaça empatada a quatre puntsamb el conjunt reusenc, que els supera pel goal-average.

C.F. Canonja: Ricard Alastrue, Daniel Trujillo, Alejandro Domínguez, Adrià Sales, Daniel Maireles, Cristian González, Raúl López, Carlos Cabrera, Mourad Hmimou, Jordi Rubio i Óscar Botero (Cristian Aceituno, Xavier Tomàs, David Voces, David Molina, Kevin Torres, Dídac Florentín, Jesús Hernández)

C.F. Reddis: Alejandro Ródenas, Aleix Llobet, Jordi Estivill, Alejandro Fernández, Raúl Doblas, Jorge Granado, Xavi Jaime, Nico Díaz, Érik González, Adrián Jiménez i ‘Cholo’ (Eudald Brull, Enric Cubells, Hugo Moreno, Josep González, Unai Borrero, Marc Blasi, Adrià Suárez)

Gols: Daniel Maireles (23’ P) / Nico Díaz (72’)

Targetes: Daniel Quiñones (7’ TV), Cristian González (16’) i Raúl López (60’) / Víctor Tenor (7’ TV), Alejandro Fernández (87’), Nico Díaz (88’) i Érik González (89’)

Deja una respuesta