En este momento estás viendo <strong>CRÒNICA REUS FEMENÍ | L’Estadi, un fortí.</strong>

CRÒNICA REUS FEMENÍ | L’Estadi, un fortí.

Les de Marc Mestres van imposar-se a un Sant Cugat molt treballador i ja sumen setze victòries consecutives a la lliga.

El Reus Femení continua immers en una dinàmica molt positiva. Això sí, tot i el que pot semblar en veure el resultat final (5-0), les reusenques van haver de suar de valent per endur-se la victòria. Tot i els gols encaixats, les santcugatenques no van rendir-se mai, mostrant la seva cara més competitiva a la segona part. Amb aquest triomf, l’equip es manté com a líder en solitari una setmana més amb 55 punts, un més que el Levante Las Planas, i dotze més que el Fontsanta, que en suma 43..

El matx va començar amb un Reus decidit a no repetir els errors del partit d’anada, on no va ser capaç de materialitzar el domini de l’esfèric davant el Sant Cugat. Fruit d’això, ja en el minut 11 Mar Dalmau va robar una pilota a la línia defensiva visitant per cedir-la a Lucia Navarrete, que va engaltar un fort xut des de la frontal que va sortir fregant el travesser. Només 10 minuts després, la mateixa Dalmau va obligar a lluir-se a la portera per desviar a córner una pilota que anava directa a l’esquadra. No va ser fins al minut 24 que el Reus es va poder avançar al marcador. Una bona combinació per banda esquerra entre Cristina Becerra i Nat Alvarez, va permetre a aquesta última arribar fins a la mateixa línia de fons per fer una centrada mil·limètrica a l’interior de l’àrea on la 9 roig-i-negra, Naiara Sorribes, va definir amb una potent rematada de cap fora de l’abast de la portera. S’obria la llauna.

El gol va venir bé a les locals i quan es complia mitja hora de joc van encadenar cinc minuts extraordinaris que van maximitzar amb tres gols. Primer va ser la golejadora de la tarda, Isa Margalef, qui des de la frontal de l’àrea contrària i gairebé des de terra va engaltar un fort xut que va fer inútil l’estirada de Laia Guilabert. Només dos minuts després novament Naiara va afusellar la xarxa visitant amb una volea que va tocar el travesser abans d’entrar per fer pujar el tercer i, en el 35, Margalef va tornar a batre a la portera rival rematant de cap des del punt de penal. Amb el 4 a 0 es va arribar al descans.

En tornar dels vestidors, el Sant Cugat es va mostrar decidit a no encaixar cap més gol i va plantejar una segona part més defensiva. Aquesta intensitat visitant, unida a una certa relaxació de les roig-i-negres, va fer que el cinquè gol tardés a arribar. Va ser una combinació en atac entre Mar Dalmau i Carla Vázquez, que va passar en profunditat a Raquel Sánchez perquè aquesta fes una centrada que Isa Margalef va convertir en gol, aconseguint el seu hat-trick particular.

El primer equip femení de la Fundació tornarà a jugar a l’Estadi el pròxim diumenge dia 26 amb la visita del Sant Quirze, després de l’aturada de les competicions amb motiu del Carnaval.

Deja una respuesta