En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | El Reus es fa gran a El Morell (0-3)

CRÒNICA REUS FEMENÍ | El Reus es fa gran a El Morell (0-3)

Amb la victòria al Municipal d’El Morell, el Reus Femení ha sumat aquest diumenge quelcom més que 3 punts. L’equip blau ha estat el rival a batre al llarg del que portem de temporada i, fins ara, també l’únic capaç de derrotar a les roig-i-negres a l’Estadi. Guanyar a El Morell significava donar un pas endavant en la lluita pel lideratge del Grup i posicionar-se com a ferm candidat a l’ascens. Les noies dirigides per Marc Mestres i Marta Pifarré no només han aconseguit imposar-se a un rival complicat a domicili, sinó que, a més, tornen cap a la capital del Baix Camp amb el “goal average” a favor.

El partit ha començat amb un clar domini visitant, fruit de la pressió de les reusenques, que han arribat amb perill a les immediacions de Paula Ruano fins a tres ocasions en el primer quart d’hora. Em el minut 27, una pilota de falta llunyana penjada per una incommensurable Emma Rosendo, l’ha aprofitat Irati Lazkano per fer pujar el primer gol al marcador.

El mínim avantatge de les roig-i-negres no ha canviat el guió, amb un Morell que ho intentava sense èxit per banda esquerra i un Reus ordenat que es mantenia molt segur en defensa. Amb aquest mínim avantatge s’ha arribat al descans.

Als poca minuts de la represa, una jugada ha estat clau en el desenvolupament del partit. L’àrbitre ha assenyalat un penal dubtós a l’àrea visitant i Gemma Rius, que ha quallat una actuació memorable al llarg dels 90 minuts, ha aturat el llançament des dels onze metres. Pocs minuts després, en el 68’, una ràpida acció d’atac del Reus ha acabat amb una centrada de Núria Martorell que Irati Lazkano no ha pogut rematar en primera instància, però que Paula Catalàn, molt activa durant tot el matx, ha enviat al fons de la xarxa. 
Aquest segon gol ha suposat un gerro d’aigua freda pel Morell, que veia com les rivals igualaven el marcador del partit d’anada. A 6 minuts del final, en el 84’, la mateixa Paula Catalán ha culminat un contraatac visitant picant la pilota davant la sortida de Ruano, anotant el tercer i definitiu gol i provocant la bogeria entre la parròquia roig-i-negra, 

Amb aquest resultat, el dissetè triomf reusenc, el primer equip de la Fundació es posa lider a la classificació amb 3 punts d’avantatge sobre el segon classificat i un partit menys. La propera jornada el Reus s’enfrontarà a casa a l’Avinyonet (10/04 – 12:00 h).

Deja una respuesta