En este momento estás viendo Augusta Car Hyundai es manté un any més com a patrocinador del futbol femení roig-i-negre

Augusta Car Hyundai es manté un any més com a patrocinador del futbol femení roig-i-negre

La Fundació Futbol Base Reus i Augusta Car Hyundai han signat la renovació de l’acord de patrocini per la temporada 2019/20, en un acte que s’ha dut a terme aquest divendres al concessionari que l’empresa té a Reus i que ha comptat amb la presència de Vicenç Jiménez, Gerent d’AUGUSTA CAR S.L.U i Xavier Castro, president de la Fundació.

D’aquesta manera, la col·laboració d’Augusta Car Hyundai amb els femenins roig-i-negres es mantindrà per cinquena temporada consecutiva, portant el logotip del concessionari a la part posterior dels pantalons.

Amb la signatura d’avui, Hyundai continua apostant pel futbol femení com a patrocinador dels tres equips del CF Reus Deportiu que competeixen a les màximes categories d’infantil i juvenil. Amb aquest acord, ambdues parts renoven el compromís per generar accions conjuntes que apropin a la Fundació i la marca al seu entorn.

Deja una respuesta