En este momento estás viendo LaLiga Genuine 2021/22 torna aquest cap de setmana a Las Palmas.

LaLiga Genuine 2021/22 torna aquest cap de setmana a Las Palmas.

Arriba una nova temporada de la millor competició del món: LaLiga Genuine Santander. El Reus Genuine participarà a Las Palmas, on ha viatjat avui divendres, i en terres canàries s’enfrontarà al Deportivo de la Coruña (dissabte al matí), Vila-real (dissabte a la tarda) i Granada (diumenge al matí).

El conjunt dirigit per Jordi Tobías va entrenar aquest dilluns per última vegada abans de l’inici de la competició i aquest migdia s’ha citat a l’Estadi Municipal per a sortir cap a Barcelona, des d’on volarà fins a Las Palmas. Molta sort, companys!

Horaris dels partits:

2/4 – 10:30             REUS GENUINE vs DEPORTIVO DE LA CORUÑA

2/4 – 17:30             VILLARREAL vs REUS GENUINE

3/4 – 09:00             REUS GENUINE vs GRANADA

Deja una respuesta