En este momento estás viendo La bufanda del Reus Femení!

La bufanda del Reus Femení!

Per a la cita de diumenge del primer equip femení de la Fundació, s’ha dissenyat especialment una bufanda per donar suport a les jugadores roig-i-negres des de la grada.

D’aquesta manera, aquesta tarda es repartiran bufandes de forma gratuïta per a les jugadores dels equips del Futbol Base Femení de la Fundació que es desplacin al Municipal del Morell. A una de les cares es pot llegir ‘FORÇA REUS FEMENÍ‘ i llueix el símbol de la lluita feminista, així com l’escut multicolor de la Fundació. El color predominant és el lila, ja que l’objectiu principal és reivindicar l’empoderament de la dona en el món del futbol i celebrar l’èxit actual de tot el futbol femení, cada dia amb més presencia en els nostres camps. A més, també es posaran a la venda al públic en general al preu de només 10 euros.

Deja una respuesta