En este momento estás viendo La Fundació i el Centre de Lectura: esport i cultura units en un projecte comú.

La Fundació i el Centre de Lectura: esport i cultura units en un projecte comú.

La Fundació Futbol Base Reus s’ha associat amb un dels referents més importants del nostre territori i una entitat destacada en el panorama cultural del país, el Centre de Lectura. Amb motiu del Dia del Llibre, ambdues entitats presenten aquest acord de col·laboració que uneix esport i cultura, en un projecte conjunt on la lectura i el futbol s’erigeixen en eix vertebrador.

L’aliança neix amb una clara vocació d’unir esforços per incentivar la lectura dels jugadors i jugadores roig-i-negres, així com els de les diferents escoles de futbol de la ciutat, amb l’objectiu d’establir sinergies per a la realització de diferents projectes culturals i esportius. Entre les diferents iniciatives programades, destaquen la creació d’un club de lectura coordinat i dissenyat des de la biblioteca del Centre de Lectura; l’activació d’un programa de millora de la lectura assistida per a nens i nenes amb gossos ensinistrats; l’edició d’un llibre il·lustrat sobre el CF Reus Deportiu; un cicle audiovisual programat pel Cine Club del Centre de Lectura amb el futbol com a eix central i un seminari sobre la relació entre esport, cultura i societat.

El primer esdeveniment que tindrà lloc després de la signatura de l’acord de col·laboració anunciat aquest Sant Jordi, serà la presentació conjunta d’una taula rodona al voltant del futbol femení, que es durà a terme aquest estiu al Centre de Lectura.

Deja una respuesta