En este momento estás viendo El cos tècnic del Femení roig-i-negre, a punt per iniciar la temporada.

El cos tècnic del Femení roig-i-negre, a punt per iniciar la temporada.

L’amateur femení roig-i-negre ha finalitzat la pretemporada, acumulant un total de set amistosos més el partit corresponent al Trofeu Ciutat de Reus, i espera ja l’inici de lliga, previst pel proper 3 d’octubre. Marc Mestres, que és al capdavant de l’àrea tècnica com a primer entrenador, compta amb un equip format per Marta Pifarré, segona entrenadora, Leonci de Manuel, delegat i tècnic assistent, tots tres amb dedicació exclusiva per al primer equip femení. A més, s’ha incorporat Enric Gutiérrez com a entrenador de porteres.

Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Marc Mestres ja va formar part amb anterioritat de l’staff tècnic del futbol formatiu del Reus. Marta Pifarré, que va ser 5 temporades jugadora roig-i-negra, jugant també a Nàstic i Valls, té el Grau superior d’esports (AAFE) i anys d’experiència a les banquetes del futbol base del CF Reus Deportiu, Salle Bonanova i Barça Escola. Per la seva banda, Leonci de Manuel ha estat delegat de diversos equips del Reus les darreres tres temporades. És entrenador Nivell II i amb experiència com a entrenador de futbol base i porters durant més de trenta anys. Va formar part de la base roig-i-negra com a jugador del 1976 al 1981.

Enric Gutiérrez s’ha incorporat enguany a la Fundació formant tàndem amb Pablo Martínez, responsable de l’àrea de porters. És tècnic superior en esports i també entrenador UEFA a FCF i entrenador de porters FCF, UEFA i RFEF.

L’equip aposta pel compromís i el sentiment de pertinença per engegar un projecte de futur.

Deja una respuesta