En este momento estás viendo La Fundació posa en marxa un servei de préstec intern de «Literatura i futbol»

La Fundació posa en marxa un servei de préstec intern de «Literatura i futbol»

L’àrea de Metodologia de la Fundació ha posat en marxa una iniciativa per apropar la literatura de temàtica futbolística als entrenadors de l’entitat. Així, durant aquest primer trimestre de 2021, es posarà a disposició dels tècnics roig-i-negres una col·lecció de més de 30 títols de temàtiques variades, però sempre relacionats amb el futbol.

Per Mia Guasch, responsable de Metodologia, la idea neix «per tal d’ampliar l’aprenentatge i passar aquestes dates on, la majoria de nosaltres, com que no hi ha competicions, tenim més temps del que desitjaríem, sobretot els cap de setmana».

Els llibres són de temàtiques variades i van des de la preparació física, l’anàlisi i la tàctica, fins a didàctica, psicologia de l’esport, política o relats. Però tots ells contrastats, amb contingut actualitzat i escrits per professionals del nostre esport.

Entre la selecció de llibres s’hi poden trobar títols com «Fútbol, dinámica del juego desde la perspectiva de las transiciones», d’Alberto González, «Bases educativas de la actividad física y el deporte» d’Oleguer Camerino, «Herr Pep» de Martí Perernau, «Una historia popular del futbol», de Mickael Correia, «Futbol al país dels soviets» de Carles Viñas o «Futbolítica» de Ramon Usall.

Deja una respuesta