En este momento estás viendo Els equips de la Fundació Futbol Base Reus es presentaran demà a l’Estadi durant el descans del Reddis – Tortosa

Els equips de la Fundació Futbol Base Reus es presentaran demà a l’Estadi durant el descans del Reddis – Tortosa

Demà diumenge serà un dia important per a l’entitat. Després de no poder fer-ho la darrera temporada a causa de la pandèmia, el futbol formatiu, el Reus Genuine i l’amateur Femení, en total més de 280 jugadors i jugadores, serà presentat a l’Estadi Municipal aprofitant el primer partit de playoff que enfronta el CF Reddis i el Tortosa (17:00h).

Durant l’acte es farà especial esment als patrocinadors que estan donant suport al projecte com BORGES, MIRÓ, SOLARCA, PAVICAMP, TPA INFORMÁTICA, RETURN TO PLAY, OVNI COMUNICACIÓ VISUAL, ON CBD i, sobretot, a les famílies que han continuat creient en la Fundació perquè els jugadors i jugadores puguin seguir creixent d’es d’una perspectiva global, tant en l’àmbit esportiu com a escala personal.

Deja una respuesta