En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | A mantenir les bones sensacions davant el Vilanova

PRÈVIA REUS FEMENÍ | A mantenir les bones sensacions davant el Vilanova

L’equip dirigit per Marc Mestres i Marta Pifarré s’enfrontarà aquest diumenge al CF Vilanova (Estadi Municipal, 12:00 hores). Les blanc-i-blaves visiten la capital del Baix Camp amb ganes de tornar a sorprendre el Reus, després de l’empat aconseguit en el partit d’anada on les roig-i-negres van haver de remuntar un 3 a 0 advers, anotant tres gols en els darrers quinze minuts gràcies a un doblet d’Irati Lazkano i a l’oportunisme d’Ivet Muria finalitzant una jugada embolicada dins l’àrea petita.

El Vilanova, que ve d’obtenir una victòria a domicili a Cubelles (0-1) i de caure a casa davant el Tarraco (0-3), ocupa la sisena posició a la classificació amb 31 punts, mentre que el Reus es manté en segona posició amb 49 punts i un partit menys.

Deja una respuesta